Foto: Město Lovosice
Litoměřice

Lovosice - Město Lovosice přináší první pilotní projekt k participativnímu rozpočtu, který nese název „LOVO Hlas: Tvoříme Lovosice“. Tato nová forma rozpočtu umožňuje občanům aktivně spolurozhodovat o tom, které projekty by měly být realizovány v průběhu roku 2024.

Letošní ročník LOVO Hlas představuje první krok směrem k plnému nasazení participativního rozpočtu v Lovosicích. V tomto roce se občané mohou účastnit hlasování a vybrat nejlepší projekty ze seznamu, který byl sestaven na základě doporučení nově zřízených Komisí Rady města. Pro realizaci vybraných projektů byla vyčleněna celková částka 2 miliony korun. Tato možnost nabízí občanům podpořit nápady a projekty, které považují za důležité pro rozvoj města Lovosice.

Možnost hlasovat mají všichni občané s trvalým bydlištěm v Lovosicích. Každý hlasující má k dispozici jeden záporný hlas a tři kladné hlasy, které mohou být všechny směrovány na jeden projekt, který je pro daného občana nejdůležitější. Hlasování probíhá do 12. prosince 2023 přes platformu Munipolis, přičemž se mohou zúčastnit také neregistrovaní uživatelé. Stačí zadat své telefonní číslo, na které dorazí potvrzovací SMS.

Hlasovat můžete v odkaze ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru