Foto: Naděje
Litoměřice

Litoměřice - Dvacáté výroční od založení litoměřické pobočky si v uplynulých dnech připomněla nezisková organizace Naděje. Během této doby se postupně rozrostla do sedmi měst v Ústeckém kraji a každoročně poskytne podporu více než tisícovce lidí.

Jak připomněla oblastní ředitelka Michaela Lutišanová, rozvoj organizace ve prospěch lidí v nouzi by nebyl možný bez partnerů a podporovatelů, které tento týden zástupci Naděje ocenili za dlouholetou spolupráci a předali jim děkovné medaile.

„Bez vás by to nešlo, poskytujete nám finanční, materiální a hmotnou pomoc. Můžeme se na vás spolehnout. Dnes vám za to chceme poděkovat,“ připomněla Michaela Lutišanová na přátelském setkání, kam přijali pozvání zástupci krajského úřadu a měst, kde Naděje v Ústeckém kraji působí. Ocenění dále obdrželi i další partneři organizace.

Setkání v kavárně Káva s párou, zahájil bývalý farář a politik Zdeněk Bárta svou řečí o důležitosti pomoci potřebným. Následně hosty přivítali Michaela Lutišanová a ústřední ředitel Naděje Jan Vaněček, který litoměřickou pobočku kdysi vedl.

Za město Litoměřice se slavnosti účastnila vedoucí odboru sociálních věcí Renáta Jurková. „Vážíme si služeb, které Naděje v Litoměřicích nabízí. A myslím, že máme společný zájem na tom, aby byly poskytovány občanům, kteří pomoc skutečně potřebují,“ uvedla Renáta Jurková.

Organizace Naděje v Litoměřicích zajišťuje řadu sociálních služeb. Jedná se nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Oáza či sociálně aktivizační službu pro rodiny s dětmi. Dále provozuje chráněné bydlení a sociálně terapeutickou dílnu pro handicapované a terénní program pro lidi bez domova.  

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru