Ilustrační foto
Litoměřice

Lovosice - Lovosickým policistům se podařilo objasnit případ zavrženíhodného jednání. V první polovině měsíce října tohoto roku přijali oznámení od 81letého seniora, který uvedl, že byl okraden neznámým mužem. Tento muž ho měl v dopoledních hodinách na chodníku oslovit s požadavkem, zda by mu věnoval nějakou drobnou finanční hotovost.

Stařeček mu chtěl pomoci a ochotně otevřel peněženku, ve které hledal drobné mince. Toho měl neznámý muž využít a sáhnout do jeho peněženky, vyškubnout z ní bankovku v hodnotě 2 tisíc korun a utéct. Po přijetí tohoto oznámení policisté zahájili intenzivní pátrání po neznámém pachateli.

"Během několika dnů se podařilo dotyčného vypátrat. Ukázalo se, že jde o devětadvacetiletého muže z Ústecka, který se výše uvedeného jednání dopustil i přesto, že byl za obdobný čin v minulosti pravomocně odsouzen a potrestán. Sdělení podezření pro trestný čin krádeže si již převzal. V případě soudem uznané viny mu hrozí až tříleté vězení," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru