Ilustrační foto
Litoměřice

Ústecký kraj - Kriminalistům opět v krátké době na stole přistály dva případy okradených lidí, kteří naletěli podvodníkovi.

V prvním případě se jedná o poškozenou 61letou ženu, která pod legendou prodeje Bitcoinů umožnila vzdálený přístup na svůj notebook a mobilní telefon. Pachatel jí pak následně z účtu odcizil 235 tisíc korun.

"Ve druhém případě 20letá žena přes známou mobilní aplikaci na prodej oblečení chtěla zaplatil zakoupené zboží a neznámé osobě poskytla přístupové údaje ke svému mobilnímu bankovnictví. Pachatel jí následně z účtu odcizil 153 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru