Foto: Policie ČR
Litoměřice

Sulejovice - Nevšední a zajímavé dopoledne zažili tento týden žáci sulejovické základní školy. Navštívili je policisté z lovosického oddělení a připravili jim dopolední program.

Nejprve si s dětmi povídali o tom co to je šikana, jak jí rozpoznat, proč neprodleně informovat někoho dospělého a jak se jí bránit.

Poté následovalo trochu informací z BESIP. Kromě dopravních značek si žáci osvěžili i správné přecházení přechodu pro chodce, zásady bezpečného pohybu v dopravním prostředí včetně důležité viditelnosti a také cyklistické desatero pro mladé cyklisty.

"Odměnou za pozornost a snaživost dětí byla na závěr celého dopoledne připravena v zahradě školy ukázka služebních vozidel a ochranných prostředků a pomůcek policistů," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru