OBRAZEM: Při letecké přehlídce spadlo letadlo, naštěstí jen cvičně
Foto: HZS Ústeckého kraje
Litoměřice

Roudnice nad Labem - V úterý 26. září proběhlo na letišti v Roudnici nad Labem taktické cvičení jednotek IZS pád letadla při letecké přehlídce. Při tradiční společenské akci Memoriál air show na letišti v Roudnici nad Labem, kde by se pohybovalo okolo patnácti tisíc návštěvníků, mělo dojít k poruše letadla při ukázce výkrutu.

Po pádu letadla vznikl požár a byl zraněn větší počet diváků včetně smrtelných zranění. Cvičení se zúčastnilo dvanáct hasičských jednotek z okresu Litoměřice, Zdravotnická záchranná služba, Letecká záchranná služba a Policie ČR. Cílem bylo procvičit součinnost jednotek IZS při události tohoto druhu.

2609izskz1

2609izskz2

2609izskz3

2609izskz4

2609izskz6

2609izskz7

2609izskz8

2609izskz9

2609izskz10

Foto: HZS Ústeckého kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru