V Budyni nad Ohří složilo slib 73 nových hasiček a hasičů
Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Litoměřice

Budyně nad Ohří - Za účasti hejtmana Ústeckého kraje Jana Schillera proběhlo v areálu vodního hradu Budyně nad Ohří slavnostní složení služebního slibu 73 nových příslušníků Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje (HZS ÚK).

Slavnostní složení služebního slibu je vyjádřením morálního závazku příslušníka Hasičského záchranného sboru ČR vykonávat svědomitě službu při ochraně zájmů státu a společnosti.

„Slibuji na svou čest a svědomí, že při výkonu služby budu nestranný a budu důsledně dodržovat právní a služební předpisy, plnit rozkazy svých nadřízených a nikdy nezneužiji svého služebního postavení. Budu se vždy a všude chovat tak, abych svým jednáním neohrozil dobrou pověst bezpečnostního sboru. Služební povinnosti budu plnit řádně a svědomitě a nebudu váhat při ochraně zájmů České republiky nasadit i vlastní život.“

Slavnostního aktu se zúčastnili: ředitel HZS Ústeckého kraje Martin Laníček, starosta města Budyně nad Ohří Petr Kindl, ředitel Územního odboru Litoměřice Krajského ředitelství Policie Ústeckého kraje Policie ČR Petr Potysz, vedoucí krizového řízení Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje Jan Trpišovský a starosta Krajského sdružení hasičů Ústeckého kraje Jiří Henc. Dále byli přítomni služební funkcionáři HZS Ústeckého kraje, představitelé veřejného a společenského života a pozvaní rodinní příslušníci.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru