Autobusy od 1. července opět zajíždějí ke koupališti
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Od 1. července do 31. srpna budou stejně jako vloni zajíždět ke koupališti na Písečném ostrově vozy městské autobusové dopravy (MAD). Novinkou je zastávka na Lodním náměstí u nového přístaviště s možností přestupu na přívoz, který od června jezdí do Terezína a zpět.

Jízdní řád zůstává ve stejné podobě jako v loňském roce, s návazností na spoje MAD na autobusovém nádraží. Občané Litoměřic tak nemusejí na koupaliště jezdit auty a složitě hledat místa k parkování.

„Apelujeme na řidiče automobilů, aby na parkovišti nechávali své vozy pouze na vyznačených místech a neblokovali autobusům průjezd. Cestující pak musejí čekat, než si dotyční na základě výzvy na koupališti přijdou přeparkovat,“ žádá návštěvníky Jiří Adámek, místostarosta města.

Za provoz této autobusové linky zaplatí město kraji stejnou částku jako vloni, tedy 65 417 korun s DPH. „Cenu se nám podařilo udržet na totožné úrovni, což nás velice těší,“ dodal Jiří Adámek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru