Máte psa a neuhradili jste za něj poplatek? Čas máte jenom do zítra!
Ilustrační foto: CC0
Litoměřice

Litoměřice - Neuhradili jste dosud poplatek ze psa? Na platbu máte poslední den! Splatnost poplatku je již tento pátek. Výše poplatku je 800 korun, pro osoby starší 65 let 200 korun.

Litomičká radnice znovu upozorňuje, že od letošního roku již město nerozesílá složenky na platby poplatků ze psa a za komunální odpad do schránek. Platbu proveďte buďto elektronicky přes Portál občana z pohodlí domova (https://obcan.litomerice.cz/obcan/) na účet 19–1524471/0100 nebo hotově na pokladně městského úřadu (Mírové náměstí 15/7, ekonomický odbor, přízemí – za občanskými průkazy).

„Variabilní symbol je platný z minulých let. Každý občan má přidělený svůj jedinečný desetimístný a platí, dokud poplatek nezanikne. Pokud ho poplatníci nemají zaznamenaný z minulých let, je možné si o něj telefonicky požádat na číslech 416 916 142 a 416 916 241,“ sdělila Kamila Frková, správce daní a poplatků ekonomického úřadu městského úřadu.

Město Litoměřice eviduje v současné době 1400 majitelů psů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru