Krajská zdravotní v litoměřické nemocnici připravuje zásadní proměnu gynekologicko-porodnického oddělení
Foto: Krajská zdravotní, a.s.
Litoměřice

Litoměřice - Porodnice Litoměřice – Centrum porodní asistence. Pod tímto názvem bude od 1. září 2023, v souvislosti s komplexní reorganizací zdejšího gynekologicko-porodnického oddělení a jeho generální rekonstrukcí v následujícím roce, v litoměřické nemocnici provozovat jedno ze základních medicínských pracovišť Krajská zdravotní, a.s. Motem snažení zdejšího týmu zdravotnických specialistů pod vedením vedoucího lékaře porodních sálů a zástupce primářky MUDr. Petra Holby je tak na základě realizace řady projektů vydobýt zpět renomé špičkového pracoviště v regionu.

„Můj tým je připravený vybudovat špičkové pracoviště a prezentovat je jako porodnici pro 21. století. Centrum porodní asistence má potenciál stát se jedním z nejvyhledávanějších v rámci porodnic okresu Litoměřice až k hranicím Prahy a zároveň propojit všechny výhody, které nám nabízí to, že jsme spojeni s Krajskou zdravotní," uvedl MUDr. Petr Holba.

2906gynda1

MUDr. Petr Holba. Foto: Krajská zdravotní, a.s.

„Jsme velice rádi, že tým našich lékařů gynekologicko-porodnického oddělení rozšířil od 1. června MUDr. Petr Holba, kterého si dovoluji ještě jednou v litoměřické nemocnici přivítat. Ve spojení s plánovanou zásadní rekonstrukcí porodních sálů si od této spolupráce slibujeme další rozvoj péče o naše pacientky, zejména pak o těhotné a rodičky, kterým chceme nabídnout moderní služby v příjemném a bezpečném prostředí," zdůraznil Ing. Vladimír Kestřánek, DiS., MBA, ředitel Krajské zdravotní, a.s. – Nemocnice Litoměřice, o.z.

2906gynda2

2906gynda4

Foto: Krajská zdravotní, a.s.

Porodnice Litoměřice již nyní nabízí zázemí, o kterém se nemluví, nepíše, a které valná část odborné veřejnosti považuje za samozřejmé, upozorňuje lékař. „Bezpečnost pacientek a novorozených dětí je a bude pro nás vždy prioritou. Proto také v naší porodnici slouží vždy dva lékaři – gynekologové-porodníci. Máme skvělé zázemí pediatrického týmu. Disponujeme dětským oddělením a jednotkou intenzivní péče, nemocnice zajišťuje všechny standardní zobrazovací metody. V řádech minut máme k dispozici hematologa, internistu, intenzivistu i chirurga s erudicí ve svém oboru," vypočítává MUDr. Petr Holba s tím, že komplikované novorozenecké a těhotenské případy transportují do 30 minut na vyšší pracoviště Krajské zdravotní v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem.

2906gynda5

Foto: Krajská zdravotní, a.s.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru