Fenka z Prackovic nad Labem úspěšně zvládla přezkoušení. Chrisy bude novým parťákem v boji proti drogám ve věznicích
Chrisy úspěšně zvládla přezkoušení. Foto: FCB Vězeňská služba ČR
Litoměřice

Prackovice nad Labem - Třetí fenka - Chrisy z pilotního projektu Vězeňské služby ČR a Policie České republiky úspěšně absolvovala přezkoušení ve Výcvikovém středisku služební kynologie Jiřice k posouzení vhodnosti pro potřeby vězeňské služby.

"Chrisy jsme si odvezli z chovatelské stanice Policie ČR v Prackovicích nad Labem loni v červnu jako dvouměsíční štěně. Nyní po roce proběhlo přezkoušení základního minima, které fenka úspěšně splnila a bude následně zařazena do základního výcvikového kurzu ve speciální protidrogové kynologii, po jehož absolvování se stane plnohodnotným pomocníkem – parťákem psovoda z Věznice Jiřice," uvedla Vězenská služba České republiky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru