Kulturní akce tento týden uzavřou některá místa pro dopravu v Litoměřicích
Ilustrační foto: CC0
Litoměřice

Litoměřice - Závěr právě probíhajícího týdne se ve městě ponese ve znamení konání několika velkých kulturních akcí. Ty s sebou přinesou dopravní omezení.

Bezva fest

V sobotu 24. června proběhne na Střeleckém ostrově rodinný festival Bezva fest. Z tohoto důvodu nebude možné zajíždět automobily jak na ostrov samotný, tak ani do ulice Velká Mlýnská.

 

Velký letní koncert

Z důvodu konání Velkého letního koncertu na Mírovém náměstí nebude možné projet úsek poblíž městského úřadu, a to od soboty 24. června od 18 hodin do neděle 25. června do půlnoci.

 

Delší uzavírka

Od 21. června do 9. července dále proběhne delší dopravní uzavírka při ulici Pražská z důvodu realizace horkovodní přípojky pro nový bytový dům v Daliborově ulici.

bezva fest page 007

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru