Dvojice napadla obsluhu herny a dala se na útěk. Starší muž skončil v nemocnici s krvácejícím zraněním hlavy
Foto: MP Litoměřice
Litoměřice

Litoměřice - V úterý 23. května krátce po poledni bylo na služebnu Městské policie Litoměřice oznámeno, že došlo k fyzickému napadení obsluhy Herny FUSIBA v ul. K Radobýlu u nákupního centra Družba, a to dvěma pachateli, kteří utíkají z místa.

Městská Policie Litoměřice okamžitě vyrazila na místo, kde byli v herně nalezeni dva muži s krvácejícím zraněním v oblasti hlavy a rukou. Na místo byla ihned přivolána záchranná služba Ústeckého kraje.
Mezitím pomocí městského kamerového systému byl kamerami monitorován útěk dvou podezřelých osob z herny ulicemi Litoměřic až do jejich zadržení ve vzdálenějších ulicích.

2905hernakz2

Foto: MP Litoměřice

Jelikož ze zjištěných skutečností a rozsahu krvavého zranění bylo zřejmé, že jde o spáchání trestného činu, byla na místo přivolána Policie ČR Litoměřice, která si celou věc na místě převzala. Obě složky následně v součinnosti na místě spolupracovali při zajištění skutečností, důkazů a svědků události.

Záchranná služba musela do nemocnice převést jednoho staršího muže s rozsáhlým krvácejícím zraněním hlavy. Oba podezřelé si převzala Policie ČR Litoměřice k následným úkonům.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru