Cyklobus do Českého středohoří dočasně ukončuje provoz. O nadcházejícím víkendu už nevyjede
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřicko - S ohledem na ukončení licence nebude dočasně v provozu cyklobusová linka do Českého středohoří (Roudnice nad Labem – Litoměřice – Mukařov / Kletečná). Cyklobus byl každoročně v provozu od dubna do začátku září, vždy o víkendech a svátcích. O nadcházejícím víkendu už nevyjede.

Turisté a cyklisté však mohou i nadále využít přepravy jízdních kol v zelených autobusech Dopravy Ústeckého kraje (na snímku) nebo ve vlakových spojích. A kam můžete díky Dopravě Ústeckého kraje vyrazit s kolem? Z Litoměřic můžete díky lince 623 vyrazit do okolí Bukové hory a využít nové cyklotrasy 3124 a 3125.

Z Roudnice nad Labem se vyvezte do Úštěka a po další části cyklotrasy 3124 dojeďte do Lounek a po Labské stezce pak zpět do Roudnice. Z Děčína vás linka 433 dopraví na Sněžník, kde si užijte projížďku po pěkných lesních cestách nebo se můžete odhodlat k výšlapu na samotný Děčínský Sněžník. Z Ústí nad Labem vás pak linka 456 dopraví denně do vesničky Stebno, odkud je to už je kousek za krásnými vyhlídkami v okolí Dubic.

Jízdní řády jednotlivých linek najdete na www.dopravauk.cz. Tipy na cyklovýlety hledejte na www.stredohori.cz nebo na sociálních sítích České středohoří a Labská stezka v Ústeckém kraji.

Doporučujeme využít tyto linky Dopravy Ústeckého kraje:

Linka 622
Bohušovice nad Ohří – Litoměřice – Třebušín – Lovečkovice – Verneřice
přeprava kol o víkendy a státní svátky – kapacita 20 kol

Linka 636
Úštěk – Polepy – Roudnice nad Labem
přeprava kol o víkendy a státní svátky – kapacita 20 kol

Linka 452
Petrovice – Tisá – Ústí nad Labem – Velké Březno – Zubrnice – Verneřice
přeprava kol denně – kapacita 6 kol

Linka 456
Ústí n. L.- Hostovice-Stebno, Chvalov
přeprava kol denně – kapacita 6 kol

Linka 506
Měrunice – Bílina – Lovosice
přeprava kol o víkendy a státní svátky – kapacita 20 kol

Linka 433
Děčín – Sněžník
přeprava kol o víkendy a státní svátky – kapacita 20 kol

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru