Práce na trati omezily či uzavřely některé železniční přejezdy ve městě
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřicko - Právě v těchto dnech probíhají dokončovací práce na vloni rekonstruované trati z Lovosic do České Lípy. Ty s sebou přinášejí nejen výluku, a s tím spojenou náhradní autobusovou dopravu v určitých úsecích, ale i uzavírky či omezení provozu na železničních přejezdech.

Dnes a zítra je například zcela uzavřen přejezd pod nemocnicí, u výtopny nebo v obci Trnovany, dále čeká uzavření přejezdy v Žalhosticích. Náplň prací spočívá v demontáži a zpětné montáži přejezdových konstrukcí a v následné směrové a výškové úpravě kolejí. U některých přejezdů tak momentálně nejsou závory, nicméně průjezdné zůstaly (například pokratický přejezd). Řidiči by proto měli dbát v těchto místech zvýšené opatrnosti.

Harmonogram prací na přejezdech si prohlédněte ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru