Dealer zásoboval narkomany na Litoměřicku pervitinem, teď mu hrozí pět let za mřížemi
Ilustrační foto: Policie ČR
Litoměřice

Litoměřicko - Kriminalisté litoměřického toxi týmu zadrželi na sklonku uplynulého týdne čtyřiačtyřicetiletého muže z Lovosic a zajistili u něj tzv. psaníčko s bílou krystalickou látkou.

Zadržení předcházela několikaměsíční intenzivní práce celého týmu. Na základě výsledků šetření byl obviněn Lovosičan, který měl prodávat v Lovosicích a na přesně nezjištěných místech litoměřického okresu pervitin. Drogu měl prodávat od listopadu 2022 až do zadržení, a to v několika desítkách případů.

"Celkově se mělo jednat o množství za nejméně 100 tisíc korun. Vyšetřovatel jej obvinil z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a státnímu zástupci podal podnět k vazebnímu stíhání s ohledem na pokračující trestnou činnost. Okresní soud v Litoměřicích Lovosičana do vazební věznice poslal. Za toto jednání, hrozí obviněnému v případě uznání viny, až pětiletý trest odnětí svobody. Vyšetřování nadále probíhá," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru