Od pátku do soboty nepoteče v Roudnici nad Labem a okolních obcích pitná voda
Ilustrační foto
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Severočeské vodovody a kanalizace, a.s. oznámily, že z důvodu plánované odstávky na vodovodním zařízení dojde od 16:00 v pátek 24. 3. do 16:00 následujícího dne k přerušení dodávky pitné vody v části Roudnice nad Labem i některých obcích v jejím okolí. Náhradní zásobování bude (s ohledem na technické možnosti, místní, dopravní a povětrnostní podmínky) zajištěno cisternami.

Výpadek dodávek vody se týká části objektů v těchto lokalitách: alej 17. listopadu, Bořivojova, Čechova, Dobrovského, Farského, Hornická, Ke Klenči, Kratochvílova, Na Krásných horách, Na Rybníčku, Na Urbance, Na Záměstí, Neklanova, Okružní, Podluská, Stavbařů, Školní, Štěpárna, Švermova, Třebízského, Tylova, U Zvonice, Vrchlického, Za Rozhlednou a Žižkova.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru