Úřad práce nově nabízí energoporadenství
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - O pomoc energoporadce můžete nově požádat i v Litoměřicích, a to na úřadu práce. Energoporadenství vám pomůže v oblastech dlouhodobého snížení spotřeby energií v domácnosti či základního poradenství při výběru dodavatele.

Dostanete rovněž informace o žádostech o dotace například v programu Nová zelená úsporám Light, který nabízí okamžitou finanční podporu na snadno realizovatelné úpravy a částečné renovace rodinných domů až do výše 150 tisíc korun (více ZDE).

Pokud máte zájem využít služeb energoporadce, kontaktujte paní Terezu Markovou na telefonním čísle 950 133 656, přes e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo osobně v budově úřadu práce v Michalské ulici (kancelář č. 317).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru