Na psím hřišti nad Pokraticemi přibyly nové prvky pro agility, pejskaři si hřiště oblíbili
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Nad Pokraticemi v ulici Opuková vyrostlo nové psí hřiště. Od minulého týdne jsou na něm k dispozici i agility prvky pro dovádění vašich domácích mazlíčků. Hřiště stálo 200 tisíc korun a bylo financováno z participativního rozpočtu města.

„Místo si pejskaři rychle oblíbili a hojně ho navštěvovali už před instalací agility prvků. Z toho, jak je využíváno, máme radost,“ uvedla Laďka Čelková, koordinátorka Zdravého města Litoměřice, která stála u zrodu projektu.

Psí hřiště je otevřené nepřetržitě a o jeho údržbu se starají Technické služby města Litoměřice. Profesionální agility překážky (skokové, kontaktní či probíhací) dodala na místo odborná firma s dlouholetou tradicí budování podobných hřišť ve městech.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru