Skiareály chytily druhý dech. Využijte konec jarních prázdnin k zimním radovánkám
Ilustrační foto
Litoměřice

Krušné hory – Meteorologové hlásí na víkend pravé zimní počasí, vrátí se i sněžení. Skiareály v Krušných horách jsou v provozu a těší se na víkendovou návštěvnost.

S výhledem na předpověď počasí je zřejmé, že lyžovat se bude v Krušných horách v menších areálech i příští týden. Kromě areálů na Chomutovsku Alšovce a Pyšné jsou v provozu i areály na Klínovci a Božím daru.

KLÍNY

Skiareál Klíny má v provozu lanovku i vlek K1 a sjezdovky centrální, kotva i poma. Večerní lyžování je v provozu každý den. Termíny lyžařské školy jsou plné na týden dopředu. Vyplatí se ale rezervační systém sledovat, v případě nahlášené absence se volné termíny okamžitě aktualizují.

Aktuální situaci sledujte na https://kliny.cz/webkamery/.

ČESKÝ JIŘETÍN

Skiareál Český Jiřetín v pátek obnovil provoz na malém vleku u kostela. Provoz je nahlášen i o víkendu, nicméně na sjezdovce je minimum sněhu. Situace se s víkendovým sněžením může zlepšit. Sledujte web www.ski.ceskyjiretin.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru