Technické služby mají nového ředitele. Stal se jím Vítězslav Votruba
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Technické služby města (TSM) Litoměřice mají nového ředitele. Z pěti kandidátů v druhém kole výběrového řízení vzešel jako vítěz dosavadní provozní ředitel TSM Vítězslav Votruba (na snímku vlevo), který od pondělí 6. března ve funkci vystřídá Iva Elmana.

O výsledku rozhodla široká komise, v níž byli přítomni zástupci městské koalice i opozice, vedoucí odborů, s nimiž TSM přicházejí do styku, ale třeba i místostarostka Štětí nebo ředitel Roudnických městských služeb.

„Pan Votruba nás přesvědčil svou koncepcí rozvoje TSM i osobní prezentací. Výhodou byl určitě i fakt, že v TSM již přes rok pracuje a dobře zná tamní prostředí,“ sdělil litoměřický místostarosta Petr Panaš.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru