Devatenáctiletý mladík využil situace a okradl spícího hosta restaurace
Ilustrační foto
Litoměřice

Štětí - Devatenáctiletý mladík měl využít k nekalé činnosti spánku poškozeného, kdy tento jako zákazník usnul v nočních hodinách v jednom z restauračních zařízení ve Štětí. Ke spícímu měl přistoupit a nepozorovaně mu z tašky zavěšené na rameni odcizit peněženku s finanční hotovostí, platební kartou a doklady v hodnotě přesahující 3 tisíce korun.

"Policistům se podařilo mladíka v krátké době vypátrat a ve zkráceném přípravném řízení mu sdělit podezření pro trestný čin krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což ho může postihnout až dvouletý trest. Odcizené věci se dohledat nepodařilo," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru