NENECHTE SI UJÍT: V Litoměřicích se v sobotu chystá tradiční masopust
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Průvod městem v maskách, staročeské písničky k poslechu i tanci, pohádky pro děti, výtvarné dílničky. Přímo na Mírovém náměstí v Litoměřicích vypukne v sobotu 18. února tradiční masopustní veselí.

Městská kulturní zařízení v Litoměřicích akci zahájí v 11 hodin dopoledne. Opět se návštěvníci mohou těšit na tradiční zabíjačkové dobroty. K zakoupení budou uzeniny, pečivo, sýry, kremrole, koláče, klobásky, medovina, svařák, pivo a mnoho dalšího. Program bude ve 13 hodin pokračovat ukázkami z pravé vojenské polní kuchyně. Po celý den bude své kulinářské umění předvádět řezník Krkovička, který uvaří kromě guláše také ovar s křenem jako řemen i prdelačku za kačku.

Návštěvníky čeká bohatý kulturní program. Staročeské písničky budou znít náměstím po celý den, na programu jsou pohádky pro děti a výtvarné dílny. Návštěvníci v maskách jsou vítáni, neboť slavnosti vyvrcholí v 15 hodin masopustním průvodem. Ovšem i přímo na místě bude možné si škrabošku vyrobit. A co víc? Veřejnost se spolu s pořadateli bude podílet na vyhlášení soutěže O nejlepší masku a cena je velmi lákavá. Soutěžit se bude o vstupenky na dětský bál, který se bude konat 2. dubna v Kulturním a konferenčním centru.

Sobota na Mírovém náměstí v Litoměřicích bude den jako malovaný, s bohatým programem a občerstvením. Zapojte fantazii, vystrojte se a přijďte si to užít.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru