Tenhle řidič snad neviděl ani na volant. Měl v sobě skoro tři a půl promile!
Ilustrační foto
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Při řízení vozidla značky Ford byl v centru Roudnice nad Labem kontrolován šestapadesátiletý Roudničan. Jeho chování vykazovalo známky silné opilosti, což potvrdila i pozitivní dechová zkouška na alkohol. Nadýchal 3,22 a následně 3,37 promile.

S výsledkem dechové zkoušky souhlasil. Další jízda mu byla zakázána a poté již dobrovolně následoval policisty na služebnu, kde mu po vystřízlivění bylo sděleno podezření pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky.

"Jelikož vykonával ve stavu vylučujícím způsobilost, který si přivodil vlivem návykové látky, činnost, při které mohl ohrozit život nebo zdraví lidí nebo způsobit značnou škodu na majetku, může být potrestán odnětím svobody až na jeden rok, peněžitým trestem nebo zákazem činnosti," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru