Mladík s komplicem vykradl tři stánky, způsobili škody za sto tisíc!
Iustrační foto
Litoměřice

Ústecko, Litoměřicko - Policejní komisař sdělil obvinění mladistvému z trestného činu Krádeže. Obviněný se koncem měsíce září s dalším spolupachatelem vloupal do stánku s občerstvením u Nového rybníka v katastru obce Chlumec. Z toho stánku následně odcizili různé nealkoholické nápoje a pivo.

"Toto nebyl ovšem jejich jediný počin. Policistům se podařilo prokázat, že stejným způsobem se vloupali do prodejního stánku i v obci Malé Žernoseky a v Malém Březně. Zde si kromě alkoholu odnesli i kila uzenin. Celková škoda, kterou způsobili se pohybuje kolem 100 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru