Operativa děčínské chirurgie se dočasně přesunula do Rumburku a Litoměřic. O funkčnosti se přesvědčil místopředseda představenstva
MUDr. Leoš Vysoudil, MBA, a všeobecná sestra Marcela Březinová. Foto: Krajská zdravotní
Litoměřice

Rumburk, Litoměřice - V souvislosti s výstavbou nového pavilonu Emergency v Nemocnici Děčín, o.z., došlo od nového roku k dočasnému přesunu části operativy děčínské chirurgie do nemocnic v Rumburku a Litoměřicích. O funkčnosti řešení se v litoměřické nemocnici osobně přesvědčil místopředseda představenstva Krajské zdravotní, a.s., (KZ) MUDr. Leoš Vysoudil, MBA.

Přesun operativy je nezbytný z důvodu nové výstavby a rekonstrukce děčínské nemocnice. Krajská zdravotní investuje nejen zde, ale ve všech svých sedmi nemocnicích. Cílem je poskytnout pacientům a zaměstnancům co nejlepší péči a prostředí.

Aktuálně se tak plnohodnotný tým operatérů, anesteziologů i sester podle stanoveného plánu přesouvá k operacím do Nemocnice Litoměřice nebo do Nemocnice Rumburk. Kapacity těchto nemocnic KZ využívá tak, aby byla pro pacienty zajištěna adekvátní a potřebná zdravotní péče. Obě nemocnice zajišťují také nezbytnou lůžkovou péči. Kompletní předoperační příprava však nadále probíhá v Děčíně.

„Zachování nejlepší možné zdravotní péče pro pacienty je naší absolutní prioritou. Jak jsem se v tomto týdnu osobně přesvědčil, vše funguje podle stanoveného plánu, ke spokojenosti pacientů i personálu našich nemocnic,“ těší MUDr. Leoše Vysoudila, MBA, místopředsedu představenstva KZ.

„Dočasnému přesunu operativy předcházelo podrobné plánování. V současné době se ukazuje, že jsme se na celou situaci velmi dobře připravili, za což děkuji personálu litoměřické nemocnice i všem, kteří se na přesunech podílejí,“ doplnil ředitel Nemocnice Litoměřice, o.z., Ing. Vladimír Kestřánek, MBA, DiS.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru