Děti z mateřských škol nazdobily stromečky, vánoční trhy začaly
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Vánoční trhy na Mírovém náměstí začaly. Tradičně je odstartovaly děti z místních mateřských škol, které v centru dění ozdobily malé vánoční stromky. Za odměnu tentokrát zhlédnou pohádku.

"Protože jsou všechny stromečky krásné, rozhodli jsme se letos neuspořádat hlasování o ten nejhezčí, ale všechny třídy, které na náměstí přišly, dostanou pozvánku k návštěvě divadelního představení. To proběhne v lednu," vysvětlila Daniela Kekrtová z Městských kulturních zařízení.

V dopoledních hodinách již začali připravovat k prodeji svůj pestrý sortiment stánkaři a teplým nápojem, jídlem nebo různými předměty nejen s vánoční tématikou začali dělat radost prvním návštěvníkům trhů. Dnešním dnem se také rozsvítil zbytek vánoční ozdoby na náměstí, kde bude až do 23. prosince probíhat doprovodný kulturní program. Ten najdete na tomto odkazu https://www.mkz-ltm.cz/dumkultury/program/vanocni-trhy-5180.html

Oficiální slavnostní zahájení trhů za účasti starosty města Radka Löwyho se uskuteční v sobotu od 17 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru