Průzkum Dobré místo pro život pokračuje. Do ulic vyrazili tazatelé
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Dotazníkové šetření Dobré místo pro život, které začalo v Litoměřicích v druhé polovině října elektronickou formou, pokračuje nyní přímo v terénu. Právě v těchto dnech můžete v ulicích města potkat tazatele s dotazníky. Pokud vás některý z nich osloví, věnujte mu prosím chvilku svého času.

Průzkum má za cíl zprostředkovat vedení města názory, postoje a preference občanů Litoměřic ve vztahu k jednotlivým tematickým oblastem. Výsledky proto budou pro město nejen „vysvědčením“, ale i významným podkladem pro rozhodování samosprávy o chodu radnice, fungování a dostupnosti služeb i dalším rozvoji města. Okruh otázek je zaměřený například na životní prostředí, kulturní a sportovní vyžití, dopravu, a to i veřejnou, zaměstnanost, dostupnost služeb, bezpečnost a podobně. Část dotazů je standardizovaná, část pak mírně upravena na místní specifika Litoměřic.

„Při dotazníkovém šetření v ulicích Litoměřic se proškolení tazatelé prokážou osvědčením. I nadále probíhá sběr dat i elektronicky formou dotazníkové aplikace,“ informovala Petra Sýkorová z projektu LOKAL (Litoměřice Odpovědně Kvalitně Atraktivně Lidsky).

On-line verzi dotazníku naleznete ZDE. Zpracovatelem průzkumu bude společnost SANEK Ponte. Dotazníkové šetření potrvá do 10. prosince a navazuje na průzkumy z let 2011 a 2017.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru