Ladislav Chlupáč se vzdal postu litoměřického zastupitele
Ladislav Chlupáč. Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Ladislav Chlupáč se vzdal postu litoměřického zastupitele. Rezignaci v pondělí předal starostovi Radku Löwymu. Politik, který po dvaceti letech v čele města odešel s ODS po výsledku posledních komunálních voleb do opozice, tak podle svých slov učinil po zralé úvaze.

„V příštích komunálních volbách už nebudu kandidovat. Předávám tímto žezlo svým mladším kolegům a kolegyním,“ odůvodnil své rozhodnutí. „Věřím, že voliči, kteří mi dali v komunálních volbách hlas, můj krok pochopí. Jak jsem již několikrát zdůraznil, pro Litoměřice budu intenzivně pracovat i nadále, a to jako senátor,“ dodal Ladislav Chlupáč.

Uvolněnou pozici litoměřického zastupitele získá 38letý ekonom Lukáš Korbel (ODS), který se již v těchto dnech zapojuje do práce finančního výboru. Pokud ji přijme, slavnostní slib složí na prosincovém jednání zastupitelstva.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru