Novým ředitelem roudnické nemocnice bude Peter Kysela
Zdroj: www.pentahospitals.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem, Praha - V čele Nemocnice Vršovice stane od listopadu Marta Vondráčková. Ve funkci vystřídá dosavadního ředitele Petera Kyselu, který se od stejného data plně zaměří na řízení Nemocnice Roudnice nad Labem. Obě zdravotnická zařízení jsou členy skupiny Penta Hospitals.

Vondráčková není přitom ve vedení Nemocnice Vršovice novou tváří. Od jara 2015 zde působila ve funkci hlavní sestry a stála u otevření nového ortopedického oddělení. Garantem tohoto špičkového pracoviště je profesor Pavel Kolář a Vršovice patří mezi několik z mála evropských pracovišť, která provádí například záchovné operace kyčlí.

„Spíše než jako změnu ale vnímám svůj nástup do funkce ředitelky jako kontinuitu. Budeme pokračovat v rozvoji stávajících oborů, nebo v plánované modernizaci přístrojového vybavení. Ale samozřejmě bych se ráda zaměřila i na některé nové projekty,“ nastiňuje svůj pohled na řízení nemocnice její nová ředitelka Marta Vondráčková.

Využít přitom bude moci bohaté profesní zkušenosti. Ty sbírala, vedle samotných Vršovic, také jako sestra a instrumentářka ortopedického oddělení nemocnice Kolín a vrchní sestra ortopedie v Rehabilitační klinice Malvazinky, nebo při magisterském studiu ošetřovatelského managementu na bratislavské Vysoké škole zdravotnictva a sociálne práce sv. Alžbety.

Změna na pozici ředitele Nemocnice Vršovice zároveň znamená další zintenzivnění a prohloubení spolupráce se sesterskou nemocnicí v Roudnici nad Labem. Její vedení od listopadu totiž naplno převezme dosavadní ředitel Vršovic Peter Kysela. „Obě nemocnice jsou poměrně blízko u sebe a chtěli bychom toho využít při rozšiřování ortopedické operativy v Roudnici. V současné době se ladí detaily, ale počítáme se zahájením intenzivnější kooperace obou nemocnic začátkem příštího roku,“ potvrzuje Kysela s tím, že vedle rozšíření spektra výkonů by toto řešení mohlo přinést pacientům obou nemocnic i zkrácení čekací doby na některé specializované výkony.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru