Krajští záchranáři zazářili na Mistrovství světa ve veslování, na veslařských trenažérech byli nejrychlejší
Zdravotníci z výjezdové skupiny v Teplicích zvítězili v mužské kategorii. Foto: Ondřej Kroutil
Litoměřice

Račice - Ještě, než začalo v Račicích letošní Mistrovství světa ve veslování, uskutečnily se v areálu závodiště doprovodné soutěže. Jednou z nich bylo také finále Ligy IZS – Česko vesluje. Nejlepším týmem mezi zdravotníky se stala parta ze Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje.

ZZS ÚK reprezentovaly v jízdách na veslařských trenažérech štafety z Rumburku a Teplic. Nejrychlejší v kategorii Štafeta mix byli zdravotníci z výjezdové základny Rumburk ve složení: Pavla Nedvídková, Šárka Valachová, Ondřej Zábranský a Ladislav Dovolil. V kategorii Štafeta muži dominovalo kvarteto z výjezdové základny v Teplicích: Milan Ducháček, Pavel Janeček, Jiří Frolík a Daniel Písecký.

Liga je součástí projektu Česko vesluje, který již několik let probíhá na českých základních a středních školách. Sportovní klání bylo rovněž přípravou na halový světový šampionát 2024 právě pro složky IZS. Mistrovství se uskuteční za dva roky v pražské O2 aréně.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru