Cyklobus do Českého středohoří vyjíždí v sobotu na svou dvanáctou sezonu
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřicko - Oblíbený cyklobus od soboty 30. dubna opět každý víkend vyveze cyklisty i turisty do kopců Českého středohoří. Pravidelně se těší velkému zájmu a v letošním roce bude jezdit v pravidelných víkendových linkách do 4. září.

Je určen především pro cyklisty, ale často jej využívají i běžní turisté, kteří se pak vydávají dál za vrcholy a památkami Českého středohoří.

Kapacita, kterou cyklobus disponuje je 19 kol a 19 míst k sezení. Ideální je tedy si své místo dopředu rezervovat (rezervace.ceskestredohori.info). Cyklobus vyjíždí z Roudnice nad Labem a Litoměřic. Zastávky má v Bílém Újezdu, Kletečné, Lovečkovicích a Mukařově. V případě trasy směrem na Kletečnou zastavuje i v Lovosicích.

Novinkou pro letošní rok je úprava jízdního řádu pro sobotní jízdy. Ve směru na Kletečnou vyjede spoj z Roudnice již v 10 hodin a vyhoví tak přáním cyklistů, kteří si chtějí udělat delší výlet dále do Středohoří. Směr Lovečkovice – Mukařov vyrazí v 8 hodin a pak až ve 12 hodin.

V neděli cyklobus obě dopolední trasy nasměruje na Mukařov. Na Kletečnou naopak vyjede v poledne ve 12 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru