Zloděj chtěl v nákupním centru nakupovat bez placení. Policisté zjistili, že nekradl poprvé
Ilustrační foto
Litoměřice

Štětí - Sedmadvacetiletý muž z Ústecka si přijel nakoupit do jednoho z nákupních center ve Štětí. V prodejní době si z regálů vybral různé masné výrobky, které však místo do nákupního vozíku, měl vložit do přinesené igelitové tašky. Měl se snažit nepozorovaně projít prostorem pokladen.

"Pozornosti zaměstnanců prodejny, ale neunikl a za pokladnami byl zastaven. Zboží za téměř jeden tisíc korun musel vrátit. Poté již si ho převzali přivolaní policisté, kteří zjistili, že nekradl poprvé. Za obdobné jednání byl v nedávné době pravomocně odsouzen a potrestán. Trest, který ho nyní může postihnout, může tak dosáhnout až tříleté hranice," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru