Mladá žena (19) nakupovala za pět prstů. Zálusk měla na čokoládu a tvrdý alkohol
Ilustrační foto
Litoměřice

Štětí - Podezření z trestného činu krádeže si od policistů ve Štětí převzala 19letá žena. Ta měla v prodejní době navštívit jeden z místních marketů s nekalými úmysly. Platit se jí nechtělo a vybrané zboží místo do nákupního košíku putovalo pod její svršky. Takto si chtěla přivlastnit čokoládu a tvrdý alkohol za 3 tisíce korun.

"Podezřelého jednání si všimla jedna z pracovnic prodejny, a když žena prošla se zbožím prostorem pokladen bez placení, byla zadržena. Přivolaní policisté zjistili, že nekradla poprvé. Výše uvedeného jednání se měla dopustit i přesto, že byla za obdobný čin v posledních třech letech pravomocně odsouzena a potrestána. Za krádež zboží se může v krajním případě dočkat až tříletého trestu," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru