Muž si na internetu vyhlédl kotel za šedesát tisíc, prodejci poslal zálohu. Ten ale přestal komunikovat
Ilustrační foto
Litoměřice

Štětí - Policisté ve Štětí přijali oznámení o pravděpodobném podvodu. Poškozený muž si vyhlédl na internetovém portálu inzerát, kde prodejce nabízel kotel na tuhá paliva za 60 tisíc korun. Před odesláním zboží, ale požadoval zálohu v hodnotě 20 tisíc korun.

"Poškozený přistoupil na jeho podmínky a zálohu ve výši 20 tisíc korun poslal na bankovní účet údajného prodejce. Ten mu sdělil, že kotel je na cestě a dále s ním přestal komunikovat. Poškozený muž ze Štětí nyní nemá zboží ani peníze. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu podvodu. Po neznámém „prodejci“ pátrají," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru