Za volantem seděl zpitý šofér, nadýchal skoro tři promile!
Ilustrační foto
Litoměřice

Černěves - Roudničtí policisté kontrolovali v pátek krátce před půlnocí řidiče při řízení osobního motorového vozidla na komunikaci v obci Černěves. Provedenou dechovou zkouškou na alkohol zjistili, že řidič sedí za volantem opilý. Třiačtyřicetiletý řidič z Polepska nadýchal 2,5 a následně 2,8 promile!

Další jízda mu byla zakázána a byl mu zadržen řidičský průkaz. Sdělení obvinění ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky si mohl převzít až následujícího dne po vystřízlivění.

"Protože vykonával ve stavu vylučujícím způsobilost, který si přivodil vlivem návykové látky, zaměstnání nebo jinou činnost, při které by mohl ohrozit život nebo zdraví lidí nebo způsobit značnou škodu na majetku, hrozí mu v případě soudem uznané viny trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru