Policisté pátrají po ukradené Babettě, žádají veřejnost o pomoc
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřicko - Lovosičtí policisté pátrají po Babettě a jejím „novém“ majiteli. Původní majitel jí měl zaparkovanou v kolně na jedné ze zahrad v Třebenicích. Na částečně oplocenou zahradu vnikl počátkem tohoto týdne neznámý pachatel, který za použití násilí vnikl do zde stojící kolny a přivlastnil si uvnitř zaparkovaný moped značky Jawa Babetta typ 210, zelené barvy.

"Babetta má specifické znaky, podle kterých jí její majitel pozná. Po mopedu budou pátrat policisté, ale také její původní majitel. Vyzýváme občany, kteří by k výše uvedenému případu mohli poskytnout relevantní informace, aby volali přímo lovosickým policistům 974 436 701, popř. na bezplatnou linku 158. Za případnou pomoc děkujeme," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru