Muž si natankoval z náklaďáku, způsobil škodu za více než dvanáct tisíc. Teď mu hrozí dvouletý trest
Ilustrační foto
Litoměřice

Budyně nad Ohří - Radovesickým policistům se podařilo objasnit případ krádeže motorové nafty. V nedávné době zaevidovali případ krádeže pohonných hmot z nákladního vozidla zaparkovaného na okraji města Budyně nad Ohří. Tehdy neznámý pachatel pravděpodobně v nočních hodinách překonal zajištění nádrže pohonných hmot a odcizil motorovou naftu.

"Celková škoda byla vyčíslena na více než 12 tisíc korun. Policisté se případem intenzivně zabývali a na základě operativního šetření a místní znalosti se jim podařilo případ objasnit. V těchto dnech sdělili podezření 26letému muži z Libochovicka pro trestný čin krádeže vloupáním. V případě soudem uznané viny mu hrozí až dvouletý trest," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru