V Michalské ulici je otevřeno nové testovací centrum
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Potřebujete se nechat otestovat nebo naočkovat proti onemocnění covid-19? V Litoměřicích tak můžete učinit na dvou místech.

Od 1. dubna je v provozu nové testovací místo na adrese Michalská 39, tedy hned vedle Mírového náměstí. Provozuje ho firma NutriMed Lab, s.r.o., která prováděla testování na Zahradě Čech. „Zájem o testování klesá. Z tohoto důvodu jsme ukončili více než roční testování na výstavišti a přesunuli se do centra města,“ potvrdila Lenka Rychlíčková, obchodní ředitelka společnosti NutriMed Lab. Spolupráci se Zahradou Čech si nemůže vynachválit. „Od samého začátku jsme se setkávali s rychlou reakcí a ochotou řešit možnosti testování pro občany Litoměřic a okolí. Vše mělo svůj řád a fungovalo naprosto perfektně. Děkujeme za skvělou spolupráci,“ sdělila Lenka Rychlíčková. V Michalské ulici se testuje každý den. Ve všední dny od 8 do 16 hodin, o víkendu od 8 do 13 hodin.

Druhé místo, kde je možné se ve městě nechat otestovat či naočkovat, je v nemocnici. Testování probíhá v pavilonu A (vstup okolo nemocniční lékárny). Od 21. března je provozní doba v pondělí, ve středu a v pátek od 8 do 11 hodin.

Naočkovat se proti onemocnění COVID-19 můžete v nemocnici od 1. dubna pouze v pátek od 15 do 19 hodin. Dostupné jsou všechny očkovací látky. Centrum se nachází také v pavilonu A (hlavní vstup, vlevo za podatelnou).

Na oba úkony se objednávejte prostřednictvím formuláře na webu www.nemocnice-lt.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru