Muž se pár dní po propuštění z vězení vloupal do šesti škol. Nakradl tam vše, co by se dalo zpeněžit
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Litoměřičtí kriminalisté sdělili obvinění jedenatřicetiletému muži z Litoměřic pro trestné činy krádeže vloupáním a poškozování cizí věci. Obviněný muž je zaměstnával v průběhu měsíce března nezákonným jednáním a to byl jen pár dnů po propuštění z výkonu trestu.

V průběhu 14 dní se měl vloupat do šesti pedagogických zařízení v Litoměřicích. Ze škol si odnášel pravděpodobně vše, co mohl zpeněžit. Jednalo se o sportovní zařízení a pomůcky, různé elektrické nářadí, pomůcky na tělesnou výchovu, resuscitační pomůcky, dokonce i část kostry člověka a v neposlední řadě také zde nalezenou finanční hotovost. Škoda, kterou způsobil svým jednáním je předběžně vyčíslena na 100 tisíc korun.

"Neboť se uvedeného jednání dopustil přesto, že byl v posledních třech letech pro krádeže pravomocně odsouzen a potrestán, hrozí mu nyní vyšší trest. V případě soudem uznané viny až tříleté vězení," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru