STALO SE: Opilý patnáctiletý mladík vzal tátovi auto a poslal ho do stromu! Teď bude mít vážné potíže
Ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Litoměřice

Ústecko - Ústečtí dopravní policisté šetří neobvyklý případ dopravní nehody, ke které došlo v pondělí kolem poledne v Krásném Březně. Za volant vozidla Škoda Felicie se posadil teprve 15letý mladík se svým bratrem.

Po projíždění ulicemi na křižovatce v ulici Výstupní 15letý mladík nezvládl řízení a s vozidlem vyjel mimo komunikaci, kde narazil do stromu. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Oba chlapci po nehodě z místa utekli. "Policisté si ve velmi krátké době pro mladíka, který řídil vozidlo, přijeli rovnou domů. Rychlost vypátrání byla velká z toho důvodu, že vozidlo vzal svému otci," uvádí policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. 

Policisté při dechové zkoušce naměřili patnáctiletému "řidiči" přes jednu promili alkoholu v krvi. "Vzhledem k tomu, že je chlapci již 15 let a je tedy trestně odpovědný, tak v tuto chvíli čelí podezření ze dvou trestných činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a Neoprávněného užívání cizí věci," dodala Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru