Zloděj využil nepozornosti a přivlastnil si cizí nákup. Pro policisty je to známá firma
Ilustrační foto
Litoměřice

Štětí - Podezření pro trestný čin krádeže si převzal dvaačtyřicetiletý recidivista ze Štětí. Využil nepozornosti poškozené, která si v obchodě při výběru zboží odložila tašku s nákupem. Neponaučitelný lapka se odložené tašky nepozorovaně zmocnil a odnesl si jí z obchodu.

"Poškozená žena se po svém nákupu sháněla, ale marně. Oznámila tedy svou ztrátu na policii. Policisté ze zdejšího oddělení měli podezření na jednu z místních jim dobře známých osob. Na základě operativního šetření se jim podařilo lapku rychle vypátrat. Protože byl v posledních třech letech za obdobnou trestnou činnost pravomocně odsouzen a potrestán, hrozí mu za tento skutek až tříletý trest," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru