Řidič srazil cyklistu a před příjezdem policie z místa odjel. Pátrá po něm policie
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřicko - Litoměřičtí policisté žádají občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v době okolo 18ti hodin v pátek 18. března 2022 na křižovatce silnice II/608 s odbočkou do obce Hrdly, poblíž firmy Emco. Při nehodě se měl střetnout cyklista se zatím blíže nezjištěným vozidlem. Po střetu došlo k pádu cyklisty. Řidič vozidla měl na místě zastavit, ale před příjezdem policie z místa odjel.

"V době dopravní nehody mělo výše uvedeným místem projíždět sanitní vozidlo, jehož řidič měl střet s cyklistou vidět. Žádáme proto, jak řidiče, s jehož vozidlem se měl cyklista střetnout, tak i řidiče sanitního vozidla, aby se přihlásili na policii. Dále žádáme případné svědky o poskytnutí veškerých poznatků k uvedené dopravní nehodě. Volat můžete přímo litoměřickým dopravním policistům na linku 974 436 251 (v pracovní dny v době 7 – 15hod.), nebo na bezplatnou linku 158. Děkujeme," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru