Zloděj vykrádal objekty na Litoměřicku. Kořist utrácel na automatech
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřicko - V uplynulém týdnu policisté informovali o 30letém muži ze Štětí, kterému policisté sdělili obvinění pro trestný čin krádeže vloupáním a poškození cizí věci. Obviněný měl vniknout násilným způsobem do pěti objektů na Roudnicku a Štětsku a způsobit svým jednáním škodu přesahující 100 tisíc korun.

Ukázalo se, že ještě týž den, co mu bylo sděleno obvinění, se začal věnovat znovu nezákonnému jednání.

V nočních hodinách měl vniknout za použití násilí do bufetu ve Štětí, kde měl odcizit finanční hotovost a zatím nezjištěné množství potravin a nápojů. Následně měl, vniknout do jiné z restaurací ve Štětí tím způsobem, že se nejprve měl ukrýt na schodišti před restaurací. Takto skrytý se měl nechat po uzavírací době uzamknout v objektu a ze samotné restaurace měl opět odcizit finanční hotovost, nápoje a potraviny.

"Zanedlouho poté byl vypátrán v Roudnici nad Labem při hře na automatech, kde utrácel svou kořist s kamarádem. Po zadržení byl podán návrh na vazební stíhání obviněného a tento byl akceptován," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru