AKTUÁLNĚ: Řidiče v kraji trápí namrzlé silnice, od rána došlo k několika nehodám!
Dopravní nehoda u Korozluk. Foto: HZS Ústeckého kraje
Litoměřice

Ústecký kraj - V úterý ráno došlo v Ústeckém kraji z důvodu namrzlé vozovky hned k několika nehodám. Hasičské jednotky vyjížděly celkem k pěti událostem.

K několika nehodám došlo na Litoměřicku, konkrétně v Lovosicích, kde probíhají záchranné a vyprošťovací práce. Srazila se tu dvě osobní auta a převrátil náklaďák. Na místě jsou všechny složky IZS, počítejte tu se silně namrzlou vozovkou. U Hlinné narazilo osobní auto do stromu, vozidlo částečně zasahuje do jízdního pruhu. Na místě je policie. K dalším nehodám došlo u Lovečkovic a Libochovic. 

Ústecko hlásí tři nehody, a to na silnici číslo 258 u Řehlovic, kde skončilo osobní auto v příkopu. Probíhá vyšetřování nehody a odstraňování následků. V Přístavní ulici v Ústí nad Labem došlo ke střetu osobního auta s nákladním. U Tašova narazil osobák do stromu.

Na Děčínsku došlo k nehodě u Růžové, konkrétně na komunikaci mezi obcemi Arnoltice - Janov. Silnice je kompletně uzavřena. Skončilo tu auto v příkopu, probíhají tu záchranné a vyprošťovací práce, na místě jsou všechny jednotky IZS.

K nehodě došlo také na Mostecku u Korozluk, dva lidé byli zraněni.

1502nehodakz

Dopravní nehoda u Korozluk. Foto: HZS Ústeckého kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru