Opilá řidička se nevěnovala řízení, projela přes kruhový objezd a skončila v příkopu. Nadýchala přes dvě promile!
Ilustrační foto
Litoměřice

Lovosicko - Na sklonku uplynulého týdne přijali policisté oznámení o dopravní nehodě na Lovosicku, v které hlavní roli sehrál alkohol. Při jízdě osobním vozidlem se 44letá žena řádně nevěnovala řízení, projela přes kruhový objezd a dále do travnatého silničního příkopu u komunikace.

"Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Škoda byla vyčíslena na více než 50 tisíc korun. Přivolanými policisty byla provedena dechová zkouška na alkohol s pozitivním výsledkem. Řidička nadýchala opakovaně přes dvě promile. Pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky hrozí ženě až tříletý pobyt za mřížemi. Dopravní nehoda je nadále v šetření policistů," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru