PÁTRÁNÍ: Po pohřešované dívce se před měsícem slehla zem! Policie žádá veřejnost o pomoc
Pohřešovaná dívka. Foto: Policie ČR
Litoměřice

Ústecký kraj, Děčín - Děčínští policisté pátrají po mladistvé dívce a se žádostí o pomoc při pátrání se obracejí na veřejnost.

Dívka, aktuálně svěřenkyně výchovného ústavu, odešla dne 3. ledna 2022 z domova ve Varnsdorfu, kde byla u rodičů na dlouhodobé "propustce". Podle informací dívka odešla s blíže nezjištěnou kamarádkou. Rodina odchod a pohřešování dívky policistům oznámila 12. ledna 2022. Podle informací, které mají policisté k dispozici, pohřešovaná u sebe nemá telefon. Do současné doby se nepodařilo zjistit, kde by se dívka mohla nacházet.

Pohřešovaná je zdánlivého věku 18 – 20 let. Je střední, 178 cm vysoké postavy. Má oválný obličej a výrazně velké oči hnědé barvy. Má černé, dlouhé, vlnité vlasy s pěšinkou uprostřed. Na levé ruce u palce má tetování "Mirek". V době odchodu měla na sobě hnědou zimní bundu s kapucí lemovanou kožíškem, vyšší kozačky šedé barvy a kalhoty tmavé barvy. Více informací k pohřešované dívce naleznete zde v odkaze (pokud je odkaz nefunkční, byla osoba vypátrána).

"Informace k pohřešované přijmeme na lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně. Případně se lze obrátit přímo na obvodní oddělení Varnsdorf tel. 974441600. Děkujeme," uvedla policejní mluvčí Alena Bartošová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru