Matka se nestará o školní docházku své dcery, ta má více jak dvě stě zameškaných hodin
Ilustrační foto
Litoměřice

Lovosicko - Trestnímu stíhání čelí 46letá žena z Lovosicka, která se do křížku se zákonem dostala proto, že se podle všeho řádně nestarala o pravidelnou školní docházku své nezletilé dcery.

Její dcera, která byla v uplynulém školním roce žákyní základní školy, zameškala téměř 200 vyučovacích hodin, z toho více než polovinu neměla omluvenou. Matka byla přitom v minulosti již opakovaně řešena právě kvůli zanedbání péče o povinnou školní docházku.

"Za výše uvedené jednání, které má trvat již delší dobu, dotyčné hrozí v případě soudem uznání viny trest v rozmezí šesti měsíců až pěti let," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru