Riskantní manévr se řidiči kamionu vymstil! Za volantem neměl co dělat, může jít na dva roky za mříže
Foto: Policie ČR
Litoměřice

Teplicko - Začátkem prosince se policisté obrátili na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po neznámém řidiči nákladního vozidla zn. Volvo bílé barvy, který dne 16. listopadu 2021 kolem 8:50 hodin na silnici č. 25612 mezi Duchcovem a odbočkou na Osek v místě, kde je na komunikaci plná čára, předjížděl další nákladní auto, a při tomto nebezpečném manévru bezprostředně ohrozil protijedoucí vozidlo.

Na základě zveřejněného videa z palubní kamery dodávky se nám ozvali svědci, díky jejichž pomoci se nám podařilo ustanovit totožnost 20letého muže, kterého jsme na základě souhlasu státního zástupce v uplynulých dnech zadrželi.

https://www.youtube.com/watch?v=3vtcHTCNRUs

"Mladý muž, který má děčínským soudem a magistráty v Chomutově a Děčíně uloženy hned tři tresty spočívající v zákazu řízení motorových vozidel, se k řízení náklaďáku a ohrožení protijedoucího vozidla doznal, následně byl obviněn z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za který mu v případě uznání viny hrozí v krajním případě až dvouleté vězení., trestně stíhán je na svobodě," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru