AKTUÁLNĚ: V kraji je po ránu hned několik nehod! K jedné došlo i na Litoměřicku
Ilustrační foto
Litoměřice

Ústecký kraj - V úterý 4. ledna v ranních hodinách došlo v Ústeckém kraji hned k několika nehodám. K jedné z nich došlo i na Litoměřicku.

Konkrétně došlo k nehodě na silnici číslo 608 u obce Doksany. Střet dvou osobních aut se obešel bez zranění, na místě je policie.

V ulici Revoluční v Ústí nad Labem se srazilo nákladní vozidlo s osobákem, nehoda se naštěstí obešla bez zranění. K dalšímu střetu došlo v ulici Nová, kde se srazila dvě vozidla. I tato nehoda se obešla bez zranění a úniku provozních kapalin.

Dvě auta se střetla také v Teplicích na Masarykově třídě pod Penny marketem, srazila se tu dodávka s osobákem. I tento střet se obešel bez zranění a úniku provozních kapalin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru